Revista Autònoms.com
Xarxa sindical

18 Des, 2009

L'Ajuntament de Gavà i la CTAC signen un conveni de suport als autònoms i emprenedors

Enviat per revistaautonom 13:41 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General
Els tècnics municipals podran resoldre dubtes a través de l'Oficina Tècnica de la CTAC

El passat 1 de desembre va tenir lloc l'acte protocol·lari de la signatura d'un nou conveni entre la gava.jpgConfederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) i l'Ajuntament de Gavà. L'acord va ser el colofó després de diverses reunions entre l'organització d'autònoms i el consistori per a referendar un acord sòlid amb voluntat de donar suport als emprenedors i autònoms de Gavà.

L'acte el va presidir l'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, i hi van participar el regidor de Promoció Econòmica, Laura Barrufet, gerent d'IMPAC, entre altres. Per part de la CTAC va signar el conveni el seu president, Salvador Duarte, acompanyat pel gerent, Alexis Serra. En aquest acte hi van tenir accés els mitjans de comunicació.

L'acord compromet la CTAC a desenvolupar un conjunt d'activitats divulgatives i formatives per ajudar el conjunt d'autònoms i emprenedors de Gavà. Cal destacar el suport que farà l'Oficina Tècnica de la CTAC per als tècnics en aquells casos puntuals que es necessiti.

Per a l'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, l'acord simbolitza una clara voluntat de donar la màxima atenció a un col·lectiu creador de riquesa. Per al president de la CTAC, Salvador Duarte, l'acord és fruit d'un llarg treball que fa temps que desenvolupa la CTAC i que ha permès que sigui un clar referent, no sols per a la defensa dels treballadors autònoms, sinó per donar una bona atenció a tots aquells que volen emprendre una activitat i per a tots aquells que vulguin continuar consolidant i enfortint els seus projectes professionals.


369 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink