maxi
 pensaments d'un militant idealista Xarxa sindical

13 Abr, 2006

Acció sindical responsable

Tot aquells que estem amb tasques de representativitats ja coneixem la duresa d'aprendre a traves dels errors, sobretot per que de les nostres decisions es poden veure afectats els interessos de molts companys.


Es per això que personalment soc dels que deixen fora els problemes personals quant em fico la “roba de treball sindicalista†i busco solucions negociades als problemes que ens van surtin (i buscar no va sempre acompanyat de trobar).

Es un error fer us dels dret de representació per arreglar assumptes personals amb la direcció o algun cap. Les decisions que es prenen afecten a la totalitat dels treballadors i no et pots apropiar de les facultats que et dona el càrrec, i mes quant el personal esta en contra de les mesures adoptades. Amb això no vull dir que no es faci una bona tutela del drets i llibertats sindicals, i si un delegat o delegada esta sotmès a tàctiques anti-sindicals no faci us de tots els medis que pugui per defensar-se. El sindicat i en el nostre cas el sindic dels delegats son els encarregats de garantir-ho.

Per sort, en l'ultima reunió tinguda en ple de Comitè, els diferents sindicats amb representació em buscat postures comunes d'acció, a mes de trobar com a eina principal de relació amb l'empresa els diferents recursos de negociació i mediació que en l'actualitat tenim.

El temps dirà.


1578 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink




 authimage