maxi
爌ensaments d'un militant idealista Xarxa sindical

20 Jun, 2006

Uni贸 de criteris amb CTAC per el decret de les ter脿pies naturals

Des de la Secci贸 Sindical del Balneari Vichy Catalan, dono com a portaveu d'aquesta el nostre suport a CTAC en la crida a la responsabilitat i la cordura.

Som molts els treballadors que quedarem directament afectats per aquesta regulaci贸, i som molts els professionals que volem un reconeixement adequat per les autoritats. Un reconeixem que es te que generar a traves del decret actual que esta en per铆ode de al路legacions.

Es el moment de aclarir conceptes, de professionalitzar el sector, per貌 de no oblidar els professionals que durant anys han estat exercint i que ara no se'ls pot donar l'esquena. Hi han parts d'aquest decret que tindran que ser matisades, de explicar a la consellera Geli que els professionals nous que sortiran a arrel d'aquest proc茅s no han de quedar en una posici贸 de inferioritat a la resta de professionals de la salut a l'hora de realitzar aquestes noves 鈥減ractic脿s鈥 (i dic practic脿s, per que els nous professionals es diran Practico de ter脿pies ...).

Personalment crec que hi han dos grans temes a resoldre.., un es el proc茅s d'homologaci贸 de tot el sector de professionals. Es a qui on podem trobar m茅s problemes. La gent esta espantada pensant que es faran ex脿mens i 鈥渢ombaran鈥 a tothom que no tingui uns nivells d'estudi marcats per els metges. L'altre es perfilar un decret just per el sector, amb un plantejament de conveni marc, per ser desenvolupat posteriorment d'una manera mes acurada segons la conjuntura del moment, per貌 que per fi ens donar脿 un reconeixement necessari per poder realitzar les nostres pr脿ctiques sense risc a denuncies de metges per intrusisme, ni de ser confosos per curanderos.

El nostre suport companys, anem en el mateix vaixell.



435 lectures