AMIC UGT
燗MIC.UGT posa a la vostra disposici贸 un nou espai de discussi贸 i aprenentatge mutu en aquest blog integrat a la Xarxa Sindical de Blogs de la UGT de Catalunya Aquesta eina de debat i deliberaci贸 te com a objectiu facilitar l'acc茅s i la recopilaci贸 de la informaci贸 continguda en el nostre conjunt de recursos i ampliar-los mitjan莽ant les vostres aportacions. Xarxa sindical

27 Jun, 2008

ANIVERSARI

AMIC-UGT celebra el seu 15猫 aniversari amb una festa oberta a la ciutadania

Imprimir a/e

De les 10 a les 18 hores, a la Pla莽a del Rei de Barcelona, amb mostra d'entitats, m煤siques i balls del m贸n i activitats infantils


L'Associaci贸 d'Ajuda M煤tua d'Immigrants a Catalunya (AMIC - UGT de Catalunya) celebra dem脿 dissabte, 28 de juny, el seu 15猫 aniversari amb una festa oberta a tots els ciutadans i les ciutadanes.

La jornada festiva tindr脿 lloc a la Pla莽a del Rei de Barcelona, de 10 a 18 hores, i durant tot el dia hi haur脿 mostra d'entitats, m煤siques i balls del m贸n i activitats per als infants.

A les 12 hores tindr脿 lloc una lectura del manifest i les intervencions institucionals, amb:

Raquel Gil, presidenta d'AMIC.
Daniel de Torres, comissionat de l'Alcaldia de Barcelona per a la Immigraci贸 i pel Di脿leg Intercultural.
Oriol Amor贸s, secretari d'Immigraci贸 de la Generalitat de Catalunya.
Josep M. 脌lvarez, secretari general de la UGT de Catalunya.
A les 14.30 hores tamb茅 es podr脿 gaudir d'una mostra gastron貌mica popular de tots els continents.

L'AMIC 茅s una associaci贸 sense afany de lucre que treballa per la integraci贸 s貌cio-laboral de les persones immigrades a Catalunya. Es va crear l'any 1993 en el si de la UGT de Catalunya i en l'actualitat t茅 56 oficines arreu del pa铆s, que l'any passat van atendre m茅s de 20.000 persones.


1972 lectures
comentaris